14 oktober 2008

Nummer vijf en zes

Op 8 augustus was er al nieuws, maar inmiddels is wel duidelijk dat je niet alleen op Gerolsteiner Sprudel (de sponsor van de beide heren) een Tour kan fietsen.

Stefan Schumacher en Bernard Kohl zijn ook betrapt in de Tour de France. En volgens de NOS zou de hele ploeg van CSC (met ex EPO zonder Bjarne Riis aan het roer) ook verdacht zijn. Een bij die CSC ploeg reed 'toevallig' ook de Tourwinaar rond.

Gelukkig rijdt Lance Armstrong volgend jaar de Tour weer. Die is toch beter (en slimmer) dan de rest. En dan is de spanning er in ieder geval weer af.

2 opmerkingen:

Fury Noir zei

Zo langzamerhand maken de dopingjagers hun achterstand op de louche-dokters goed. Dat ze nu cera kunnen vinden, de zogeheten "derdegeneratie epo", is echt een doorbraak. Daar hadden de heren Riccó, Piepoli, Schumacher, Kohl, niet op gerekend. En waarschijnlijk zijn er nog wel een paar renners die hem nu een beetje knijpen.

Volged jaar zullen we Lance terugzien. Eerst in de Giro, om een beetje warm te rijden, en daarna in de Tour. Dat wordt érg leuk.

Fury Noir zei

En het waren er toch meer?
Beltran, Duenas, Riccó, Fofonov, Schumacher, Piepoli en dan nu Kohl. Ik kom tot zeven.