15 september 2005

Back to Back

Percy "P the Man" Isenia opende het bal gisterenavond met een homerun en Sharnol Adriana volgde hem met een nog mooiere homerun over het midveld voor een 2 - 0 leiding in de tweede inning.

Nederland won uiteindelijk met 10 - 0 en naast het goede aanvallende werk stond ook de verdediging onder leiding van Diegomar Markwell ijzersterk.

Nederland liep uit naar 6 - 0 in de derde inning en scoorden nog twee punten in de 7de en 8 ste inning. Wereldkampioen Dennis van der Geest keek toe en moge het een inspiratie zijn voor Oranje om morgen en zaterdag nog twee keer te winnen. En nog meer historie te schrijven dan Oranje nu al heeft gedaan, want het is de eerste keer dat Nederland de 1/2 finales bereikt tijdens de World Cup Baseball.

Teigertjuh scoorde zijn eerste wedstrijd en had minder fouten dan een lieve mevrouw achter mij die al "scoorde sinds haar 10de". Maar een 0 tekort kwam in de tweede inning van Puerto Rico en een puntje in de 7de inning van Nederland. Samen kwamen Teigertjuh en die mevrouw er wel uit.

Teigertjuh had het ook behoorlijk koud, want vroeg Boom Boom ook om een Mentos "om lekker heet te blijven".

Na de wedstrijd had Flitspaal moeite om de bar te vinden, maar goed daardoor konden we wel alle jongens nog even zien.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

De BAR ???
hahaha die snacktent waar ze niet kunnen tellen ?? Als hardwerkende ondernemer was het a) mijn eerste biertje en b) moesten jullie leunen om overeind te blijven...

Dus volgens mij hadden jullie die bar allang gevonden...

Anoniem zei

vervolg: Nog een keer gelezen maar sinds wanneer eet BoomBoom mentos om heet te worden ? :-)