14 april 2006

Radio verandert

Yorin FM wordt vandaag aan het kruis gehangen. Het laatste weekend van deze radiozender en dan is het over. Yorin FM zal niet opstaan uit haar graf. De vergelijking houdt daar op.

Echter na Pasen komt er een nieuwe zender op. En FritZ vindt de naam natuurlijk erg goed bedacht. Caz! is de naam. Gek eigenlijk dat ze er geen CaZ van hebben gemaakt. Maar goed een Z op het einde: daar kan FritZ zich zeker in vinden.

Nu hopen dat Caz! mij ook positief gaat verrassen. De ochtendshow wordt gedaan door KidV. Een sublieme side kick, maar wat kan "Moraly Beijer", "Katja Schuurman" enzovoort er zelf van als hij de touwtjes in handen heeft. Op Veronica konden de invalbeurten van KidV voor Curry en Van Inkel mij niet echt boeien.

Verder komen er een hoop jocks op de zender die tot nu toe weg waren gestopt in een hoekje van een programmering van een andere zender.

Marisa verhuist van de nacht naar de ochtend. Timur van de avond naar de middag. Marc van de zondag avond naar de doordeweekse avond en Peter van het weekend naar de doordeweekse avond.

Caz! bouwt de spanning lekker op: wat gaat het allemaal worden vanaf as dinsdag. FritZ is benieuwd.

1 opmerking:

Anoniem zei

Er bestaat trouwens al een Duits radiostation met de naam FritZ. www.fritz.de