11 mei 2006

ALV

Gisterenavond was ik voor het eerst bij de algemene ledenvergadering van de Watervlo. Gezien de agendapunten leek het mij een hete avond te worden; niet alleen letterlijk, maar ook figuurlijk.

Eigenlijk viel het best wel mee en was het een goede en gemoedelijke alv. Erg leuk om te zien waren de plannen voor het nieuwe zwembad. Een klein zoekactie op het web leverde in ieder geval legaal een paar plaatjes op die gisterenavond ook tijdens de alv te zien waren. Nog twee jaar en dan is het hopelijk af!


In het bovenstaande plaatje is de algemene locatie te zien van het nieuwe zwembad. Het middelste beeld op de onderste rij laat het huidige zwembad zien. Het rechter beeld op de onderste rij stelt dus de mogelijke bebouwing voor het nieuwe zwembad voor.


Een impressie vna de ingang.


De zijkant van het bad met de parkeerplaats.


De achterkant van het zwembad.


De plattegrond. Hier valt natuurlijk een hoop over te vertellen. De slimme kijker ziet in ieder geval twee baden. Het linkerbad is een zogenaamd doelgroepenbad (lekker warm) met een volledige in hoogte verstelbare vloer die ook in zijn geheel op 2 meter diepte kan. Het rechterbad is het wedstrijdbad met een gedeeltelijk verschuifbare vloer en stuk kouder. Verder kleedhokjes en een kassa. Boven is er dan nog een tribune en de mogelijkheid tot het vestigen van een clubhuis.

Geen opmerkingen: