15 mei 2006

Weekend review

Het weekend begon op vrijdagavond. Nadat Inge veilig en wel op bed lag, ging FritZ met zwembroek en fluit naar Fletiomare. Trainer Paul de Gast zou zijn laatste training geven in een kleine toernooivorm en ik was gevraagd om een paar partijtjes te fluiten en om een paar wedstrijdjes mee te spelen. In een gezellige en ontspannen sfeer werd het afscheid van Paul ingezet. Paul haalde natuurlijk de finale met zijn eigen team, maar ging daarin wel met 5 – 1 onderuit. Bovendien miste hij een paar seconden voor slot een eenvoudig schot om “de laatste treffer” te maken.

Na de training werd Paul overladen met kado’s en bloemen en werd in het clubhuis nog een taart geserveerd. Paul lust ook wel een biertje en de voorzitter ging zelfs nog aan de bel hangen. Grappig was dat hierdoor alle terrasgangers binnen 10 seconden opeens weer aan de bar stonden.

FritZ deed samen met de buren het licht om 2.00 AM CET uit en dook voor een paar uur zijn bed in.

De volgende ochtend was FritZ al weer vroeg wakker, want het beloofde een drukke zaterdag te worden. Eerst vroeg richting City Plaza voor de boodschappen. Meestal vergeet ik niets, maar nu wel 4! Dingen vergeten. Zou het dan toch wat te maken hebben met de avond ervoor?

Na een kopje koffie ben ik via de vuilstort naar het dorpsplein van Vleuten gereden. Daar was een informatiemarkt en de Watervlo stond er ook. Samen met nog een paar vlooien de markt van 11.30 AM tot 2.00 PM bevolkt en daarna het estafette stokje weer doorgegeven. In de paar uurtjes dat ik er stond, was er toch met name vraag naar ABC zwemmen. Veel ouders informeerden naar de mogelijkheden bij de Watervlo. Gelukkig heb ik ook nog een keeper gesproken die naar Vleuterweide gaat verhuizen en wil poloën en een jongen voor A-14.Positief resultaat!





Vervolgens met Inge en mama richting Rotterdam. Oma Oosterom met een bezoekje vereert. Dat was lang geleden. Gezellig geweest, ondanks dat Inge het wel snel gezien had bij Oma.

Daarna was FritZ redelijk op. Na het eten ben ik nog even bij mama langs gereden om de bloemen voor moederdag te bezorgen. ’s Avonds bij Studio Sport nog een samenvatting gezien van HCAW – Neptunus. Zo te horen waren Teigertjuh en Angie er ook.

Zondag was het moederdag en dus had Inge voor cadeautjes gezorgd. Het eerste cadeautje was er al om 5.30 AM CET. Kennelijk kon ze niet wachten tot moederdag begon. Gelukkig was ik zaterdag vlak na Studio Sport gaan slapen. Inge had op de creche haar eerste cadeautje zelf mee helpen maken door haar handen met verf (water en wasmachine vast) op een handdoek te zetten. Leuk idee. Inge had papa eropuit gestuurd voor een mooi beauty pakket van Etos zodat mama aan de mracuja scrub kan. Beide cadeaus vielen bij mama erg in de smaak.

Na een ontbijt met vers geperste jus en een lekker eitje ging de reis al vroeg in de ochtend richting Oud Vossemeer waar het klusteam der Molegraven verzameld was om op moederdag ook het huis van Jelmer en Judith verder in orde te brengen. Plinten aanbrengen stond op het programma. FritZ verzorgde de gevulde koeken bij de koffie en natuurlijk was er een rondleiding door het nieuwe huis. Mooi hoor!

Daarna een kleine pick nick gehouden in de buurt van Oud Vossemeer. Lekker in het doorbrekende zonnetje de aardbeien opgegeten.

Tijdens de middag stond cache #135 op het programma. Een mooie ronde over een terrein waar je liever niet permanent wil blijven, maar om een ronde te lopen was het er erg mooi.

Al met al een erg leuk weekend.

1 opmerking:

Anoniem zei

So, dat kan je dus een vol weekend noemen.
Neem eens wat rust man !

Het kan onmogelijk de bedoeling van het leven zijn dat er een slogan komt als : 'Geen rust, Geen bier.."
hahahahaha

En wat een muil he die BoomBoom (zat maar 20 cm achter die microfoon)