06 juni 2006

Golden Earring Mijdrecht

Feestje?

JA!

Het was een zeer geslaagde avond, in meerdere opzichten. Het begon met IOS en eindigde met een patatje pinda.

Zondagavond, traditie, speelt de Golden Earring in Mijdrecht en dus hadden we om 8.15 PM CET afgesproken voor de ingang. Der Chef was natuurlijk punktlich op tijd, maar Jaap en Brian waren natuurlijk weer te laat. Kennelijk lukt het Brian zelfs niet om onder begeleiding van een man op tijd te komen ;-)

Gelukkig was het bier wel koud genoeg en begon IOS (vroeger gewoon bekend onder de naam Is Ook Schtterend) om 8.45 PM CET met hun concert. Dat viel niet mee en niet tegen. De band speelt goed, de zanger lijkt op een uiterst vroege reincarnatie van Frank Boeijen gekruist met Henk Vos, en de liedjes vallen volgens ons allemaal in de categorie 13 in een dozijn. Alleen de duiven in de nok van de tent zorgen voor de nodige beroering.

Langzaam stroomt de feesttent verder vol en als om 10.15 PM CET de eerste klanken door de Earring worden ingezet, gaat de tent ook compleet los. De Earring speelt een zeer geslaagde avond met 100% gas erop. Het staat als een huis. Niet alleen de band, maar ook het publiek. De chemie is goed en George klimt naar grote hoogten. Heerlijk concert.

Om middernacht houden de rockers het voor gezien en draait de hele meute zich om voor een onvervalste 'boerenschooldisco'. Op iedere normale disco was de dansvloer na de line up Pater Moeskroen - Nivana leeg geweest, maar hier heeft dit een bijzonder effect op menig bezoekster. Ja, er zijn nogal confronterende foto's gemaakt en ook Vibeke is reuze benieuwd.

Om 2.15 AM CET lag FritZ uiteindelijk weer in zijn bedje.

3 opmerkingen:

Frans zei

Ook ik ben erg benieuwd naar die foto's...

Anoniem zei

foto's? Heb ik die gemist, of heb ik die gemist.....

Anoniem zei

We zijn bezig de foto's te verkopen aan de hoogste bieder. De redactie van de Ab Ovo nieuwsbrief heeft al een bod gedaan......