10 juli 2006

Spelerstransacties

Het was lang rustig met transacties in Seattle. Geen blessueres en geen ruil met andere teams. Vlak voor de All Star break werden er dan toch een paar beslissingen genomen:
I
Roberto Peragine werd op non actief gesteld. De pinch hitter sloeg 5 uit 27 in de 31 wedstrijden dat hij dit jaar mocht invallen. Geen cijfers om blij van te worden.

II
De Mariners riepen tevens Luis Oliveros op van hun AA team San Antonio. Oliveros speelde begin dit jaar nog op A advanced niveau voor Inland Empire en werd in mei naar San Antonio gehaald, omdat hij het zo goed deed. Nu maakt hij voor een paar dagen deel uit van de selectie van de Mariners, omdat de nummer 1 catcher Johjima een paar dagen naar Japan mag. Hij gaat zijn derde kind bewonderen.

III
Eddie Guardado verlaat de Mariners. Hij wordt, op eigen verzoek, geruild met Travis Chick. Guardado verloor zijn rol als closer eerder dit seizoen aan JJ Putz en werd sindsdien gebruikt als set up pitcher. Guardado wil zijn rol als closer weer terug en krijgt die kans bij de Cincinnati Reds. De Reds hebben een groot probleem met closers. Maar liefst 13 van 22 kansen om een wedstrijd met minder dan drie runs te winnen werden verspeeld. De Mariners krijgen Travis Chick van de Reds. Travis Chick is door de Mariners ingedeeld bij Double A San Antonio. Inderdaad het team van landgenoot Wladimir Balantien.

Geen opmerkingen: