06 juli 2006

Stelletje lafaards

Wat een stelletje lafaards, duikelaars, matenaaiers en spelbedervers zijn die Portugezen toch. Gisteren in de halve finale van het WK werd het toppunt bereikt. Ze duikelden al om als er naar ze werd gewezen. De grootste lafaards zijn Figo en C. Ronaldo, maar ook Pauleta, Maniche, Deco en al die anderen hadden moeite om te blijven staan. Scolari, de coach, vond dat laffe gedrag ook nog goed ook. Waar ben je dan in hemelsnaam mee bezig?

De Fransen maakten een einde aan deze anti voetbal vertoning van Portugal. De strafschop was natuurlijk terecht. Evert ten Napel moet beter opletten. C. Ronaldo kan goed vliegen en had net als al die andere duikelaars met geel of rood bestraft moeten worden.

De wraak van Zinedine Zidane op al zijn 'maatjes' zoals Ronaldo (die van Brazilie) en Figo is zoet.

Vive La France!

PS ook goed voor de poule trouwens ;-)

3 opmerkingen:

Mark zei

Het spijt me maar, ik ben het deze keer met Evert en diverse anderen eens, de strafschop was onterecht.

FritZ zei

Ik ben het met de heren Van Gelder, Mulder en diverse anderen eens. De strafschop was terecht. ;-)

Franz zei

Het spijt mij niet maar ik ben het met iedereen behalve Mark en Evert eens: de strafschop was volkomen terecht.
Gary Lineker vertelde er nog bij dat je in het algemeen aan het gedrag van de verdediger kunt zien of er sprake is van een overtreding of niet: wanneer de verdediger in kwestie al opzichtig gebaart dat er niets aan de hand is (zoals in dit geval, was het Nuno Valente?) al voordat de aanvaller op de grond ligt, dan is er ALTIJD sprake van een foul.