18 augustus 2006

Dirk Kuijt

Drie jaar geleden kwam hij van Utrecht naar Feyenoord. Dirk Kuijt. Feyenoord was zijn droomclub in Nederland. Daar wilde hij voor spelen en alles voor geven. Drie seizoenen lang deed Dirk dat met volle overgave, met plezier en met emotie. In 101 wedstrijden scoorde Dirk 71 maal voor Feyenoord.

Dirk was, is en blijft een keihardwerkende en eerlijke topsporter met het hart op de juiste plaats. Altijd eerlijk, altijd beleefd. Van zo'n voetballer mogen er best meer zijn.

Nu verlaat Dirk zijn Feyenoord voor zijn droomclub in het buitenland: Liverpool. De keuze is niet verassend. Het tijdstip evenmin. Dirk is 26 jaar en pakt zijn carriere aan zoals het hoort. Rijpt op de juiste niveau's een aantal jaar om vervolgens met al die bagage op het volgende niveau weer te slagen.

Dirk, bedankt voor die mooie drie jaar en veel succes bij Liverpool.

1 opmerking:

Anoniem zei

Dirk komt inderdaad over als een keiharde werker en eerlijk mens. Tijdens het WK bleek dat hij voetballend toch wel iets tekort kwam temidden van de Portugezen internatianols. Kijken of hij het bij Liverpool gaat redden. 1 ding staat vast Feyenoord gaat hem missen...maar ja, kampioen zouden ze toch alweer niet worden dit jaar.