12 oktober 2006

Brussel week twee

Na drie dagen in Brussel en een dag afkicken is het dus wel weer tijd voor een log.

Na de eerste week in Brussel vallen er wel een paar dingen op:

Het verkeer in Brussel is een ramp. Het laatste stukje van het station naar mijn werkplek met de bus is niet leuk. De bus staat net zo vast als de rest van het verkeer. Dit kost tijd, veel tijd.
Inmiddels is FritZ wel iets wijzer geworden in de plattegrond van de MIVB het Brusselse OV bedrijf. Met een hotel op loopafstand valt dan bovendien op dat vlakbij het hotel het eindpunt is van een tram. De tram rijdt volgens de site van de MIVB dan ook nog eens naar het goede station. De tram heeft, zo heb ik ervaren, in ieder geval meer kans op doorrijden. Voortaan tramt FritZ dus door Brussel.

Leffe is lekkerder dan Hoegaarden. Zeker van de tap.

Soms zijn Belgen echt een zuideuropees volk. Het vrijschakelen van een paar poortjes in de firewall is een klus waar al meer dan een week aan wordt gewerkt. Dat kan sneller.
Soms zijn Belgen ook net Hollanders. Er wordt gewoon tussen 12 en 14 gegeten en niet tussen 13 en 17 uur.
De broodjes in de kantine zijn trouwens van goede kwaliteit.

En het werk dan...? Dat gaat best wel goed. Leuk project, aardige en serieuze collega's om mee te werken, projectfocus aanwezig en het gaat over logistiek. Kortom: leuke job.

1 opmerking:

Mark zei

Zit je nog lang in Brussel, of ben je op tijd terug als de World Series beginnen? Mocht dat laatste het geval zijn kan je bij mij wel een wedstrijdje in komen kijken hoor. ;-)