22 maart 2007

Denemarken

Dinsdagavond vloog FritZ samen met een collega voor een dag naar Billund. Billund is een klein plaatsje in Denemarken. Het is vooral bekend vanwege LegoLand.

FritZ moest er zijn omdat het dichtbij Taulov ligt. In Taulov hadden wij gisteren een workshop met een van onze klanten.

Het was voor FritZ de eerste keer dat hij in Denemarken was. Het stukje Denemarken dat ik tot nu toe heb gezien is vooral leeg en saai. Het is dunbevolkt. Er zijn weinig plaatsjes, mar dat geeft ook veel rust en ruimte. Het landschap is erg licht glooiend en dat maakt het niet erg spannend, eerder saai. Het jaargetijde werkt dan ook niet echt mee, want in Denemarken stond nog bijna niets in bloei.

De workshop zelf ging goed. Het was fijn om met mensen te werken die hun zaakjes goed voorbereid hadden. De Denen zijn zo gek nog niet.

Natuurlijk is Denemarken meer dan alleen dit stukje tussen Billund en Taulov. Dus samen met de Denen moet het tussen mij en Denemarken toch wel goedkomen.

1 opmerking:

Anoniem zei

Flitspaal ziet op de foto ook de huttencamping liggen waar Teigertjuhs Crew 3 jaar geleden nog een hut hadden gehuurd toen zij op bezoek waren bij Legoland.

Erg leuk land dat Denemarken en leuke smaken blikjes...