01 april 2008

Vooroplevering

Vandaag was het dan zover: de vooroplevering van ons nieuwe huis in Oud Vossemeer.

Al vroeg reden we richting Tholen om Inge en Ylse bij opa en oma te brengen. En om even over negen uur stonden we bij de uitvoerder op de stoep. Eerst koffie, het blijft wel de bouw.

Daarna zijn we rustig en grondig van top tot teen door ons huis heen gegaan. Genoten van alles wat er picobello uit zeg, maar kritisch op de punten die nog niet in orde zijn.

Na een paar uur was de conclusie: voor 95% TOP, voor 5% FLOP. Op wat klein schilderwerk en pleisterwerk was het huis echt ok. Verder zijn er nog een paar zaken die nog afgemaakt moeten worden zoals opruimen, erfmarkering maken, buitenkraantjes en dat soort dingen. Daar wordt de uitvoerder niet echt zenuwachtig van.

Wel van de laatste 5%. Er zitten nl. een hoop krassen op de tegels van de badkamervloer. En de uitvoerder had dit zelf nog niet gezien. Er moeten acht tegels vervangen worden, maar er waren nog maar zes reserve tegels in huis.

Kortom een hoofdpijnpuntje voor de uitvoerder.

Morgen maar even met 'kantoor' bellen om te vragen hoe de vlag ervoor staat en hoe we de komende weken (met of zonder complete badkamer) de oplevering toch door kunnen laten gaan.

1 opmerking:

Anoniem zei

en zijn er nog foto's?