21 juli 2008

Een dagje Rotterdam

Morgen komen mijn oom en tante uit de USA voor een dagje naar Rotterdam. Nou zijn ze niet zo gek om voor een dagje Rotterdam van Arizona naar Nederland te vliegen en weer terug. Ze zijn op doorreis.

Morgen zijn ze ongeveer op de helft van de cruise van Boston via Canada, IJsland, de UK naar Rotterdam en weer terug. Morgenochtend vroeg meren ze met de Ms. Maasdam af bij de Cruise Terminal in Rotterdam en morgen aan het eind van de dag vertrekken ze al weer.

De laatste keer dat ik Bob - mijn ooms dus- gezien heb, is bijna 30 jaar geleden. Bob heeft het niet zo op vliegen en dus komt hij weinig naar Europa. Thea wil haar familie hier graag vaker zien en probeert iedere zomer wel voor kortere of langere tijd in Nederland te zijn.

Dit keer is er dus een familiere√ľnie van een krappe dag. Mera en Micha hebben hun huis ter beschikking gesteld en het zal morgen vast een mooie en speciale dag worden.

Gek is het natuurlijk wel dat iedereen van de familie morgen in Rotterdam is, behalve papa. Die logeert nog in Prescott, Arizona. Inderdaad, daar wonen Thea en Bob normaal gesproken.

Geen opmerkingen: