21 augustus 2008

De lange training

Afgelopen maandag was de eerste training bij Hieronymus. Gisterenavond was de tweede training. De woensdagavond training is anderhalf uur. Dus lekker een half uur langer dan op maandag.

We begonnen weer met veel zwemwerk. Op zich heb ik daar niet zo veel moeite mee. Alleen moesten we weer 175m benen borstcrawl en dat vind ik niet leuk. Verder had Anton wel veel gevarieerd zwemwerk, met veel starten en stoppen. Steeds weer accelereren is echt vermoeiend, maar komt natuurlijk in de wedstrijden ook veel voor en dus is het erg belangrijk om dat goed te trainen.

Als laatste zwemoefening hoefden we nog maar acht baantjes in de breedte, maar na iedere oneven baan, mochten we wel even het water uit om 20 sit ups te doen. Tot mijn eigen verbazing ging dat niet eens zo slecht.

Daarna hebben we ook veel met de bal geoefend. Eerst hebben we veel overgegooid en daarna een paar leuke varianten gedaan met afwerken op de goal. Missen met schieten was goed voor 5x opdrukken aan de kant. Motivatie genoeg dus om goed te schieten en te mikken.

Na de training ben ik maar weer snel de auto ingestapt. Er was hier helaas geen thee na de training.

Geen opmerkingen: