22 september 2008

Hieronymus 2 - De Warande 3: 3 - 8

Na twee wedstrijden in de bekercompetitie is wel duidelijk dat we daar nog een maatje te klein voor zijn. Na het grote verlies in Den Bosch eerder deze maand, mochten we afgelopen zaterdag thuis aan het werk tegen De Warande.

Dit keer waren er gelukkig wel genoeg spelers. We hadden vijf reserves, waaronder een reserve keeper. We konden ons dus helemaal leeg zwemmen. Er was altijd wel iemand op de kant die weer fit was. Helaas gebeurde dat niet vaak genoeg. Er werd onvoldoende bewogen en ingezwommen. En daardoor werd het een te statisch spelletje.

Opnieuw lieten we het liggen in de tweede helft van de wedstrijd. Nadat we brutaal de leiding namen, kwamden de gasten terug. We wisselden uiteindelijk met een 3 - 4 achterstand van kant.

De eindstand was 3 - 8 en dus scoorden we niet meer in de twee laatste periodes. Dat lag meer aan onszelf, dan aan De Warande. Manmeer uitspelen ging nu dus helemaal mis en de passing was ook niet scherp.

Aanstaande zaterdag moeten we voor de competitie en moet het dus een stuk beter! Genoeg dingen om op te trainen vanavond en woensdag.

Geen opmerkingen: