26 oktober 2005

Geslaagd

En nu de praktijk!

Kortom: ik ben geslaagd voor de scheidsrechtercursus.

Het nieuws over radio, formule 1 en andere onbelangrijke zaken die mij boeien, maar waar ik gisteren even geen zin meer in had. Die krijg je in dit log dus wel mooi voor je kiezen.

Er komt na het seizoen eigenlijk alleen nog maar goed nieuws uit de formule 1. Gary Paffet, die net DTM kampioen geworden is, krijgt van McLaren een testrit aangeboden. En "we" hebben in ieder geval 1 coureur in de Formule 1 volgend jaar. Je moet wel naar de vrije trainingen op vrijdag kijken om hem te zien in de derde Midland (ex Jordan). Maar goed nieuws voor Nicky Pastorelli. Hij wordt de officiele testrijder en derde rijder voor Midland in 2006.
Het belangrijkste nieuws is de nieuwe regels voor 2006. De kwalificatievorm gaat weer op de schop. Er komt een soort knockout systeem. De vijf langzaamste auto's vallen na een kwartier af, daarna nog eens vijf en de laatste 10 strijden in het laatste stukje van de training om de polo position. Ook de bandenwissels komen weer terug.

Op radiogebied is de creativiteit doorgeslagen. Michiel Veenstra laat in het kader van de week van de lingerie allerlei ondergoed naar 3FM opsturen. Dat deed Van Inkel indertijd wel origineler, moet ik zeggen. Met de actie BHs aan de Maas probeerde Jeroen toen iets te betekenen voor borstkankerpatienten.

En verder: De Astros verliezen na 5 uur en 41 minuten, 14 innings met 5 - 7 van de White Sox. Ze staan nu met 3 - 0 achter en dus lijken de White Sox praktisch zeker van de eerste titel sinds 1917.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Gefeliciteerd!

Anoniem zei

Nu afwachten of de nieuwe kwalificatie idd spectaculairdere startopstellingen laat zien.
wat krijg je straks? De toppers rijdens net iets minder hard en kunnen daarna in de tweede of derde ronde vol gas geven.

Haha zie je Albers na 1 ronde al bovenaan staan (want die snapt dat nog niet) en uiteindelijk bij de echte start op plaats 20

Anoniem zei

Van harte kerel......

We drinken er één op je.