05 november 2005

Winterslaap

Het Nederlandse honkbal gaat nu eindelijk de winterslaap in. Na de Holland Series werd er nog een maand met spelers heen en weer geschoven. De rosters voor het komende seizoen zijn dus wel zo'n beetje bekend.
Neptunus verloor een hoop oude vertrouwde gezichten aan ADO en Kinheim, maar heeft toch weer een hoop talenten en bekenden aan hun selectie toegevoegd:

Als je naar het lijstje kijkt, dan missen er eigenlijk nog wel twee namen. Ken Brauckmiller en Tom Becker. Die zijn nog lid, maar de vraag is in hoeverre ze nog gaan spelen. Ook was er weinig nieuws over het vertrek van Brain Larmonie, maar Janne van der Sande wist te melden dat Brian bij de Tornados gaat spelen. Nee niet ook in Den Haag, maar in Mannheim, Duitsland.

In de States begint de spelerstombola ook aardig op gang te komen. De Mariners hebben deze week een belangrijke stap gezet door closer Eddy Guardado ook voor komend seizoen vast te leggen door de optie voor een jaar ook uit te voeren. Verder is er een enorme lijst met spelers zonder contract aan het ontstaan. Van de Mariners staan op het lijstje:

Dave Hansen, 1B
Shigetoshi Hasegawa, RHP
Jeff Nelson, RHP
Pokey Reese, SS
Dan Wilson, C

En verder staan er ook nog wel een paar andere interessante namen op.

Sammy Sosa, OF
Johnny Damon, OF
Bernie Williams, OF
Rafael Furcal, SS
Mike Piazza, C


Maar ook hier zal aan het eind van de winter iedere MLB weer een vol roster hebben. De vraag is natuurlijk welke Nederlandse spelers er op het 40 man roster komen te staan van MLB organisaties. Ik ben benieuwd.

Goed nieuws ook voor volgend jaar zomer. We kunnen met een Oranje hart naar de formule 1 kijken, want Christian Albers gaat voor Midland Toyota rijden.

Skype verovert de wereld en Nederland. 3 FM kan je nu ook Skypen. Prima, maar heel Nederland heeft al MSN, dat ook gewoon audio gesprekken kan maken. Toch is het goed dat we allemaal gaan Skypen, want Skype is niet van Bill :-)

Met het mooie weer werd er het afgelopen weekend ook nog stevig gewandeld in de Wilde Kaiser. Dat loopt niet altijd goed af Een gewonde en een dode tot gevolg. Wat mij betreft mag het gewoon gaan sneeuwen....

1 opmerking:

Anoniem zei

Skypen, Skypen ???

Flitspaal hypert alleen nog maar...