19 maart 2006

Geocache # 113 t/m # 117

Eindelijk!

De eerste poging, al weer maanden geleden strandde letterlijk en figuurlijk in het zicht van de .cache. Hoe kan je als hectocacher zoiets nou missen???

Kennelijk kon het wel, maar in de tweede poging was het een "one shot one goal" cache. Rustig gelogd gisterenavond onderweg naar het zwembad in Maarssen en nog even genoten van de vogels.

Vanochtend ging het hele Team eerst op verjaardagsvisite in Zoetermeer. Er was een mooie route bedacht langs een aantal caches terug naar huis. Dit was de eerste. Alleen snap ik nog steeds niet waarom telefoondraad tegenwoordig zo dun is.

Dit was de tweede! Snel gevonden, 's nachts zal deze vast wel spannender zijn dan overdag.

Dit was de derde! De cache locatie was inderdaad netjes met de auto te bereiken. En gelukkig was de micro ook snel gespot. De maker van deze cache wil ze nog wel eens listiger verstoppen.

Dit was de vierde! De locatie van de cache was snel gespot en ook een geschikte parkeerplaats was op 'hit&run' afstand beschikbaar. De cache verstopplek leek in eerste instantie makkelijk, maar de gps gaf een andere plek aan. Toch maar 'op gevoel' gegrepen en bingo.

Geen opmerkingen: