22 maart 2006

Geocache # 118, # 119 en # 120

Na een lange vergadering op kantoor heb ik maar weer de alternatieve route naar huis genomen. Vaak valt de alternatieve route samen met een aantal caches die het Team nog niet heeft gevonden.

Dit was de eerste. Ik kwam in het schemerdonker aan op de parkeerplaats. Het lopen door het schemerdonker is erg mooi. Vogels zijn dan allemaal nog wakker en zien jouw sneller dan jij hen. Sommige schieten verschrikt weg als je over een bruggetje loopt, anderen laten alleen verbaal van zich horen. De cache was dan net bij "de andere boom", maar ondanks de schemer nog goed gevonden.

Dit was de tweede. Het was al donker en dat is bij deze cache wel een voordeel. De vorige keer dat ik hier was, waren er te veel dreuzels en was goed zoeken onmogelijk. Nu was het rustig en was een uitgekiende uitkamactie wel mogelijk. Eerst nog te laag gezocht, maar na een brainwave kwam dan toch de cache tevoorschijn. Als beloning kwam er ook nog een TB tevoorschijn.

Dit was de derde. De aanrijroute leek perfect, maar de kaart op de GPS en de werkelijkheid vertoonden toch een verschil. De laatste 142 meter dus te voet afgelegd. In het donker zie je niet zo veel, maar toch, ondanks een afwijking van meer dan 10 meter de cache snel kunnen spotten. Loggen in het donker is trouwens ook een uitdaging, maar wel gelukt.

Geen opmerkingen: