28 mei 2006

Geocache # 140

Het was eindelijk weer eens droog! YES! En dus trokken we er vanmiddag weer eens lekker op uit om een cache te doen.

Je bent er bijna... Inderdaad dat waren we zeker. Maar toch kwamen we met bugaboo niet over de route naar Waypoint 4. Een stukje omgelopen en toen alsnog waypoint 4 bereikt. Alleen... niet gevonden. De locatie was echt al goed bekeken door medecachers. Sporen genoeg.

Na een 15 minuten het zoeken opgegeven en al teruglopend naar wachtende moeder en dochter bij de bugaboo door een klein zoekinstinct. Ja! Gevonden!

Als waypoint 4 net zo moeilijk of makkelijk verstopt ligt als de waypoints 1 tot en met 3 dan denk ik dat dit waypoint verdwenen is. Wellcht even controleren?

De cache was makkkelijk gevonden en nog even wat beter terug in in zijn holletje geduwd door het natuurlijke bedekkingsmateriaal dat in het omhulsel zat eerst te verwijderen voor de cache terug te stoppen en dit vervolgens ook de te gebruiken om de cache (beter) af te dekken.

De route door het Hitland was erg leuk en mooi. Kuikentjes gezien, broedende zwanen en mooie polderbossen en waterplanten.

Mooie waterplanten


Lekker wandelen over de paden

Broedende zwanen tussen het riet

Let op het kleintje op de rug van de linker


Na de cache nog even doorgereden naar Vlaardingen om (overgroot)opa met een bezoekje te vereren. Hij blij, dus wij ook weer blij.

Geen opmerkingen: