11 juli 2006

Trainingskamp (deel 2)

In juni kwam Spartak Moskou naar Going om te trainen en binnenkort komt ook HSV naar Going. Tussendoor kwam de afdalingsploeg van Team Austria op trainingskamp. Skien in Oostenrijk is wat bij ons schaatsen is. De belangrijkse bijzaak in de winter. En dus zijn Fritz Strobl (geen familie), Werner Franz en Klaus Kroell verglijkbaar met Erben Wennemars, Sven Kramer en Rintje Ritsma bij ons.

Wat is er dan leuker om tijdens het trainingskamp ook nog een potje te voetballen tegen de Altherren Mannschaft van SV Raika Going. FritZ bekijkt als stamgast natuurlijk vol belangstelling de foto. Natuurlijk een hoop bekenden. Maar ook een nieuw gezicht, zeker voor de Altherren. Speelde vroeger Fred een belangrijke rol in dit elftal, nu lijkt zoon Manfred op jonge leeftijd al te mogen debuteren in de Altherren. (voor de kenners achterste rij, 5de van rechts oftewel 7de van links.) De foto is iets wazig, maar FritZ meent het toch bij het rechte eind te hebben.

1 opmerking:

Anoniem zei

Volgens mij is dat inderdaad Manfred! Grappig net 20+ en dan al bij de oudjes. Dat leven in de bergen is toch wel zwaar....