14 augustus 2006

IKEA

Voor vandaag had FritZ een hoop dingen ingepland, maar geen bezoek aan de IKEA.

Echter, wat doet een gezin dat net terug is van vakantie: lekker inburgeren bij IKEA. Het is dat IKEA pas om 10 uur open gaat, want we hadden er al eerder kunnen zijn. Even over 10 uur stonden we wel binnen.

Effectief winkelend kan je IKEA binnen 30 minuten weer verlaten. Maar sommige mensen zijn na een hele dag nog niet bij de kassa. Wij waren na een uur weer buiten. Niet slecht met 2 vrouwen erbij, toch?

Waarom ga je een dag na aankomst weer gelijk naar IKEA? Omdat er een hoop dingen op mijn to do lijstje stonden waar in ieder geval droog weer voor nog was en kennelijk is het hier ook niet al te best met het weer. Dus hebben we weer wat extra opbergruimte bij IKEA ingekocht. Dat moest toch nog een keer gebeuren. Bovendien hebben we nog goede ideeen opgedaan voor nieuwe gordijnen in de woonkamer. Maar daar gaan we pas weer mee verder als de Benz in de kamer staat. De Rolf Benz natuurlijk.

Vanavond heb ik wel weer verder gewerkt aan een fotoverslag van de vakantie, maar die is nog niet af. Morgen ga ik daar weer mee verder, dus tot die tijd moeten jullie het doen met de zelfgenomen(!) foto preview.

Geen opmerkingen: