10 april 2007

Gids

Een paar weken geleden liep ons abonnement op de Veronica gids af. “Jong, snel en wild” ben ik niet meer zo en ook de Veronica gids gaat steeds meer op de shownieuws tour. De match tussen mij en de Veronica gids is er dus niet meer.

Nu zijn we gidsloos. Maar dat bevalt ook weer niet helemaal, want de gids geeft toch weer meer informatie dan het overzicht in de krant. En ik zet niet iedere keer dat ik iets wil weten over een programma mijn laptop aan.

Dus zijn we op zoek naar een nieuwe gids.

De Mikro gids hebben we een keer gekocht. Deze is lekker compact en lekker voordelig, maar brengt dan ook weer niet heel veel extra.

Nu hebben we voor de tweede keer op rij de VPRO gids gekocht. Deze gids biedt veel achtergronden over muziek, geschiedenis, documentaires. Bovendien bevat de gids een goede filmselectie voor iedere dag. Maar is deze gids weer niet iets te serieus?

Kortom we zijn er nog niet helemaal uit.

Welke gids moeten we nog een keer proberen voordat we definitief gaan kiezen? Tips, met motivatie, zijn van harte welkom.

3 opmerkingen:

Fury Noir zei

Franz is al eenendertig jaar geabonneerd op de VPRO-gids. Bevalt prima. Is ook wel een soort statement.

Baba O'Riley zei

Ola, de VARA gids koop ik regelmatig. Bevalt prima, niet te veel poeha maar wel entertaining en overzichtelijk

Sharkroom101 zei

Sharkroom101 is al ruim 10 jaar (??) geabonneerd op de VPRO-gids. Bevalt inderdaad prima. De VPRO is/was toch altijd een buitenbeentje in het "Hilversumse". Daarnaast hebben zij ons toch klassiekers geleverd als Sjef van Oekel, Koot en Bie, Jiskefet en nog veel meer programma's met diepgang en kwaliteit!! Kopen die gids!