13 april 2008

Paaltjes

Eind van de komende week wordt er al druk gegraven in onze toekomstige achtertuin. En dat terwijl ons huis nog helemaal niet is opgeleverd....

Gelukkig hebben we een fijne uitvoerder :-)

Vandaag moesten we dus nog wel even langs bij ons huisje om te gaan meten en paaltjes uitzetten. Sommige delen worden nl meer afgegraven dan andere delen (grond meer dan zand). En het wordt weer geen standaard Nederlandse doorzontuin (terras, gras, paadje border). Er komen weer schuine lijnen in de tuin.

Het was dus zaak om wel te zorgen dat het allemaal netjes gemeten en gemarkeeerd was met paaltjes. De paaltjes hadden we hier nog, meer dan genoeg zelf. En dus hebben we vanmiddag goed gemeten. Inge vond het allemaal prachtig en hielp lief mee. Aan het eind wel iets te lief, want toen Vibeke en ik nog even het laatste hoekje an het meten waren was Inge druk bezig om een heleboel extra paaltjes de grond in de duwen.

Wat was nu het goede paaltje?

Het grote verschil was dat de paaltjes van Inge maar een paar millimeter in de grond zaten en de 'echte' paaltje heel wat centimeters. De juiste paaltjes staan er dus nog :-)

1 opmerking:

Anoniem zei

leuk, zo'n zeeuwse sport: paaltjesvoetbal!