23 juni 2008

Baseball de afgelopen week

De afgelopen week gebeurde wat ik al eerder voorspelde: hoofdcoach John McLaren is door de Mariners ontslagen. Hij was niet de enige die het veld moest ruimen. Ook general manager Bavasi moest het veld ruimen. Het seizoen is verloren. De voorbereidingen voor het seizoen 2009 zijn in Seattle al in volle gang.

De afgelopen week was het ook Europa Cup week. Landskampioen Kinheim won de Europa Cup door Grosetto in 10 innings te verslaan. Tjerk Smeets (ja de zoon van Mart) was de grote man door in de 10de inning met een tweehonkslag Dirk van 't Klooster en Rene Cremer binnen te slaan.

De afgelopen week speelde Neptunus de CEB Cup in Regensburg. Het opgewaardeerde Europa Cup 2 toernooi werd een prooi voor het spaanse Barcelona. Neptunus haalde de finale niet. In de halve finale struikelde Neptunus het italiaanse Nettuno. Of beter gezegd: Diegomar Markwell was niet opgewassen tegen de slagploeg van Nettuno. Neptunus werd uiteindelijk derde. En dat is voor Neptunus natuurlijk een enorme teleurstelling.

Geen opmerkingen: