29 september 2011

Geocaches 27 september 2011: #1137 tm #1141

# 1137: Bathse Brug

Het rondje geocachen van deze avond begon bij de Bathse Brug.
Deze cache stond al heel de zomer op ons verlanglijstje, maar omdat het niet vroeg genoeg dondker werd, sloegen we hem steeds over. Ook nu was het nog steeds niet helemaal donker. Gelukkig had Jeroen een nieuwe super goede zaklamp bij zich. Hierdoor konden we de reflector van de cache locatie al vrij snel spotten. De cachelocatie konden we vrij gemakkelijk bereiken en dus konden we onza naam op ons logrolletje schrijven.

Juist tijdens de schemering is het lichtspel hier inderdaad geweldig. Polders waar langzaam wat mist ontstaat, de water dat oranje en rood spiegelt van de ondergaande zon en in de verte alle lampjes van de haven van Antwerpen.

# 1138: Golfbaan Reymerswaal

Het avondje cachen met Arjan en Jeroen vervolgden we na de Bathse Brug bij de golfbaan. Het was inmiddels al redelijk donker en de golfbaan lag er verlaten bij. De cache ook en dat was nou net de bedoeling, want daardoor konden we hem makkelijk tevoorschijn toveren en loggen.

# 1139: Ode aan de DT-fout

De aanrijroute vanaf de golfbaan Reijmerswaal naar de "Ode aan de DT fout" was eigenlijk net zo leuk als het vinden van de cache zelf.

Een klein verlaten weggetje vanaf Bath, via de golfbaan eindigt gewoon op de grote brede weg om BASF in de haven van Antwerpen heen.

Nou is het doel om veel schrijffouten in de log van de cache te maken.

Zau dath lukkuh? Wwelligt well, maar ik weedt het nied seker.

Een paar weken geleden hadden we in dit gebied de Belgische politie al een uitgelegd , hoe het geocachen nou in zijn werk gaat. Dit keer hadden we geen bezoek en konden we met de zaklampen de cache makkelijk vinden tussen alle bomen en planten.

# 1140: De Brabantse Wal 6 - zoek de overeenkomst

Na ons kleine uitstapje in Belgie om de "Ode aan de DT fout" te vinden, gingen we weer terug naar Nederland. We gingen verder op de Brabantse Wal.

Jeroen wilde ons met zijn topo kaartje eerst nog dwars over een akker sturen met de auto. Gelukkig was met een paar honderd meter omrijden, de cachelocatie ook op een normale manier te bereiken.

Op de cache locatie was het verder niet moeilijk om de cache te vinden. De coordinaten bleken precies te kloppen.

# 1141: Verborgen Groen 6: De Sleutel naar de Schat

De laatste cache van ons rondje was in Woensdrecht. Deze hadden we allemaal nog niet gevonden. Via een mooi bospaadje konden we de cache goed bereiken. Er was een uil goed te horen, maar we konden hem helaas niet spotten. De cache wel, en de logrol bevat nu ook onze namen.

Geen opmerkingen: