13 november 2006

Weekend review

Een mooi weekend ligt weer achter mij. Hoewel… mooi? Mooi weer was het in ieder geval niet. Dat was toch wel een minpuntje. Verder heeft FritZ lekker genoten.

Zaterdagochtend zijn we met z’n drien boodschappen gaan doen. En voor het eerst ging de Bugaboo van Inge niet mee. Ze loopt lekker met ons mee en voor die kleine stukjes heeft ze geen Bugaboo meer nodig. Natuurlijk wil mevrouw wel lekker in het karretje zitten bij AH. Dat is dan wel weer mooi voor haar natuurlijk.

Zaterdagmiddag was er veel leuks op de tv. Skiën en schaatsen. De Oostenrijkse dames heersten op de eerste wereldbekerwedstrijd van het seizoen en pakten alle drie de podiumplaatsen op de slalom.

In het schaatsen lijkt de Nederlandse overheersing in een na-olympisch jaar weer toe te slaan. Maar dat is slechts schijn, want de echte toppers bouwen hun seizoen op met een piek in februari en maart. De TVM ploeg blinkt al jaren uit door te vroeg te toppen. Wellicht is het goed dat Kramer, Verheijen en Wüst de wereldbeker in Moskou laten schieten. Bovendien was het damesveld niet compleet. Clare Hughes en Cindy Klassen ontbraken. Deze Canadese dames doen normaal gesproken wel mee voor een podiumplaats.

Zaterdag heeft FritZ verder veel met Inge gespeeld. Het is leuk om te zien hoe ze graag kleurt, bouwt met de lego, rijdt op de auto en met name veel boeken leest. Verder heeft ze het bijna ieder half uur wel over ‘morgen zwembad’. Kennelijk hebben de twee bezoekjes aan het zwembad in Willingen erg veel indruk gemaakt. Vibeke gaat vandaag weer met Inge zwemmen en dat zal ze leuk vinden.

Zaterdagavond heb ik nog twee wedstrijden gefloten in Zeist. Dat ging best wel lekker. Vriendelijke sfeer en leuke wedstrijden.

Zondagochtend was Inge er weer vroeg bij en dus was de zondag ook lekker lang. We hebben met zijn drieen een nieuw rolgordijn op zolder opgehangen. Tussen de buien door heeft Inge nog lekker buiten kunnen spelen. FritZ heeft weer genoten van het skiën en schaatsen. Hij zag Benni Raich winnen voor Oostenrijk en Ireen Wüst verliezen van Anni Friesinger.

Nu ben ik weer in Brussel en ga mij daar de rest van de dag weer op het werk storten.

1 opmerking:

Mark zei

Clare Hughes? Clara zal je bedoelen ;-)