13 januari 2008

Interne strijd

De Watervlo heeft dit jaar twee herenteams en twee damesteams die in dezelfde competitie spelen. Dames 1 & 2 en Heren 2 & 3.

Gisterenavond stond de interne strijd tussen beide teams op het programma. Eerst speelde Dames 1 tegen Dames 2 en daarna Heren 2 tegen Heren 3. Samen met Inge ben ik naar de wedstrijden gaan kijken.

Inge vond het leuk om ook eens bij het waterpolo te gaan kijken. Ze heeft heel lang zitten kijken en heeft daarn nog heerlijk even gespeeld op de tribunes.

De eerste wedstrijd was ook gelijk de spannendste. Dames 2 heeft de beschikking over een aantal ervaren speelsters en Dames 1 bestaat voornamelijk uit jonge speelsters in ontwikkeling. Dames 2 nam brutaal de leiding en gaf die eigenlijk nooit meer uit handen. Dames 1 kwam een paar keer in de wedstrijd nog wel op gelijke hoogte en Dames 2 liep nooit verder uit dan twee doelpunten verschil. Uitslag 7 - 8.

Vervolgens mochten de heren het water in. De spelers van Heren 2 speelden voor een groot deel vorig jaar nog in Heren 1. Ze staan stijf bovenaan in de competitie. Heren 3 bestaat uit oudere spelers die het echt vooral van ervaring moeten hebben.

Ik had verwacht dat Heren 2 met ruime cijfers van Heren 3 zou winnen. Zeker omdat Heren 2 over maar liefst 6! wisselspelers beschikte. Dat gebeurde niet. Heren 2 speelde erg slecht en kon niet uitlopen. Heren 3 mist de kwaliteit om echt gevaarlijk te worden. Uitslag 8 - 3.

Geen opmerkingen: