10 augustus 2008

Zwemmen

Vandaag zijn we met de hele familie naar het zwembad geweest. Inge wilde al langer weer een keertje gaan zwemmen en wij waren ook wel toe aan een lekker ontspannen dagje.

Dus waren we vanochtend met z'n allen onderweg naar 'De Schelp'. Nou was gelukkig van ver al te zien waarom 'De Schelp' zo heet. De vorm van een schelp was echt duidelijk zichtbaar. Van binnen zag alles er netjes uit. Mijn ogen waren natuurlijk gelijk gericht op het wedstrijdbad. Ondanks dat ik voor Roosendaal gekozen heb als thuishaven voor waterpolo, was ik toch wel benieuwd hoe het eruit zag. Een net 25 meterbad met een mooi scorebord. Het zag er goed verzorgd uit. Dat gold trouwens ook voor het recreatiegedeelte. Netjes en goed toezicht.

En het zwemmen dan...? Nou dat ging ook heerlijk. Inge heeft zicht kostelijk vermaakt in het peuterbad en daarna ook in het normale recreatiebad. En Ylse vond het ook geweldig. Die kleine is niet zo snel bang en vindt eigenlijk alle nieuwe dingen prima.

Na het zwemmen hebben we Inge gelijk ingeschreven voor het leszwemmen, zodat ze eind februari, begin maart kan beginnen met zwemles. Natuurlijk gaat Inge voor A, B énC!

Geen opmerkingen: