07 oktober 2008

Raften

Afgelopen zondag was het dan eindelijk zo ver. Het (verlate) zomeruitje van het bedrijf waar ik werk. De organisatie heb ik samen met een collega gedaan. Dat was best leuk en dat blijf ik ook zeker doen.

We hadden gereserveerd bij Dutch Water Dreams in Zoetermeer om met z'n allen te gaan raften. Buiten regende het en was het 12 graden, maar voor raften maakt dat dus echt niet uit. Nat wordt je toch wel.

Na een kopje koffie of thee mochten we ons allemaal in wetsuit hijsen. Schoentjes, jasje, zwemvest en helm aan geeft vervolgens dit resultaat.

Tijd voor actie!

Na een instructie van commando's in de raft werden we allemaal achter elkaar een stukje in het stromende water gegooid om te voelen hoe het zou zijn als je over boord zou vallen. Lekker fris was het water zeker.

Vervolgens begon het raften zelf en dat was heftig en mooi. De baan kent mooie stroomversnellingen en hoge golven. Bij ons sloeg gelukkig niemand overboord, maar sommige andere collega's hebben (een deel van) de baan zwemmend afgelgegd.
actiefoto's van de raft waar ik in zat

Na het raften hebben we nog lekker wat gegeten en wat gedronken. En dan nu maar weer nadenken over het uitje van volgend jaar....

1 opmerking:

Anoniem zei

Leuk bedrijfsuitje, das het betere werk.